Črleno

Boja:

rubin crvena

Okus:

suho

Sortiment:

Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot

Regija:

Međimurje – Bregovita Hrvatska

Tlo:

ilovasto

Kultivacija:

jednokraki guyot

Vinifikacija:

maceracija 10 dana uz alkoholnu fermentaciju i malolaktičnu fermentaciju

Odležavanje:

1 godina u drvu, inox posude

Opis

Crno vino koje već purpurnom bojom nagovješćuje visoku svježinu, popraćenu aromama i okusima crvenog i bobičastog voća, voća poput, ribizla, ogrozda, višnje, hrbalnih aroma mente, te naznakom humusne crne zemlje.

Karakteristike

sočno, voćnog karaktera, u modernom stilu, dinamično

Sljubljivanje

Carpaccio od beefsteaka, na rikuli uz svježe ribizle i reduciranu kremu od crvenog vinskog octa i mošta, te sjeckani pistacio. Uz srednju do jaču strukturu jela, koja imaju izraženu svježinu i tendenciju slatkoće, srednje aromatike.

Temperatura serviranja:

10-12 C

Volumen:

1,00l