Vina

 

Črleno

Cuvée – cabernet sauvignon, merlot i syrah. Močnog i divljeg tijela, mlado uz jače izražene tanine.
 

Graševina

Postojano vino s međimurskim identitetom i potkom stoljetne tradicije obitelji. Graševina je tekuća ljubav i oda zahvalnosti tvorcima i prijateljima.
 

Graševina – izborna berba prosušenih bobica

Vrhunsko ostvarenje našeg podruma je pravi slatki sortni dragulj iz 2015.-te godine. Dobitnik Platinum Gold medalje na Decanteru 2017!
 

Grofovo vino

Izvrstan omjer pomno odabranih sorata neodoljive pitkosti. Malo mineralne pojačava razigranost u ustima.
 

Muškat žuti

Za sve trenutke, a osobito otkačene. Zavodnik žuti je peti element vinarije Jakopić.
 

Pušipel

Novu vrijednost autohtonog branda Pušipel od prvog spomena na vinskoj sceni Međimurja zauzeto i gotovo roditeljski kreiraju i Jakopići.
 

Pušipel Prestige

Izborna berba bobica Pušipela iz 2015.- te godine impresionira svježinom i profinjenom slatkoćom. Dobitnik Gold medalje na Decanteru 2018!
 

Rajnski rizling

Umjetnost stvaranja vina potvrđuje se u velikom stilu na adresi kralja vinograda. Otmjen i graciozan u vašoj čaši i na vašem nepcu.
Rose 

Rose

Profinjen balans rose izdanja syraha i cabernet sauvignona stvoren je za najugodnije trenutke na plaži, terasi ili domu.
 

Sauvignon

Veliko gospodsko i prestižno vino, decentna kreacija koja u punini odražava zemlju i strast osoba koje ga stvaraju. Sauvignon Jakopić je vino s kojim se osvaja nebo u jurišu!
 

Silvanac zeleni

Vino elegantne svježine i prozračne đezerske duše. Stvoreno za sve koji u životu sudjeluju s naglašenom osobnošću i stilom.
 

Terbotz – pjenušac

Svjež, bogat i razigran okus uz miris odležanog pjenušca prava je kombinacija za svaku prigodu.